Kuipers tekst en training Communicatie- en tekstbureau voor sterke concepten en doeltreffende middelen. Training:Praktische schrijftrainingen: beter, sneller en met meer plezier leren schrijven Tekstproductie: Voor doeltreffende en lezersgerichte teksten Optimalisering van bedrijfsprocessen via - standaardcorrespondentie - formats - taalhuisstijl Schrijftrainingen voor startende en gevestigde ondernemers: folders en webteksten schrijven voor het eigen bedrijf. In-company schrijftrainingen voor bedrijven, overheden en de non-profitsector. Individuele schrijfcoaching voor ondernemers, medewerkers en particulieren. Tekstwerk: schrijven, redigeren, corrigeren. Standaardcorrespondentie en formats: analyseren, (her)schrijven. Taalhuisstijl: ontwikkelen en implementeren. Kuipers tekst en training (1994) is een trainings- en adviesbureau voor schriftelijke communicatie. Na haar studie Nederlandse taal- en Letterkunde (UvA) was Irene Kuipers geruime tijd werkzaam als docent Nederlands in het voortgezet en hoger onderwijs. Sinds 1987 werkt zij als tekstschrijver, trainer en adviseur voor overheid, bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Daarnaast begeleidt zij startende, doorstartende en gevestigde ondernemers bij het schrijven van teksten voor hun bedrijf. Kuipers tekst en training werkt samen met professionele communicatietrainers, tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers. Verder onderhoudt zij goede contacten met organisaties die startende ondernemers adviseren en begeleiden, zoals STEW en de Ondernemershuizen in Amsterdam. Een eigen bedrijf? Schrijf zelf uw teksten voor web of folder Veel startende en gevestigde ondernemers namen de uitdaging aan. Zij - volgden 4 dagdelen schrijftraining - maakten 5 gerichte huiswerkopdrachten - kregen veel tekstcommentaar - lieten de eindredactie aan de trainer over en sloten de training af met de verlangde tekst Kuipers tekst en training E info@kuiperstekstentraining.nl W www.kuiperstekstentraining.nl
 www.kuiperstekstentraining.nl
 www.kuiperstekstentraining.nl

Kuipers

Kuipers tekst en training (1994) is een trainings- en adviesbureau voor schriftelijke communicatie.

Na haar studie Nederlandse taal- en letterkunde (UvA) was Irene Kuipers geruime tijd werkzaam als docent Nederlands in het voortgezet en hoger onderwijs. Sinds 1987 werkt zij als tekstschrijver, schrijftrainer, schrijfcoach en adviseur voor overheid, bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Daarnaast begeleidt zij startende, doorstartende en gevestigde ondernemers bij het schrijven van teksten voor hun bedrijf.

Februari t/m december 2014: freelance senior redacteur/tekstschrijver en adviseur voor de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam in het kader van de transitie van de jeugdzorg.

Februari t/m augustus 2016: freelance senior redacteur/ tekstschrijver voor het Regionaal Ondersteuningsteam Amsterdam-Amstelland/Zaanstreek Waterland in het kader van de vernieuwing van de specialistische jeugdhulp in Amsterdam en 15 andere gemeenten.

Sinds september 2016: freelance senior (web)redacteur en tekstschrijver voor het Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen - artikelen, interviews, verslagen, nieuwsbrieven en webteksten.

Huidige opdrachtgevers o.a.:
Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen
Stichting de Waterheuvel, Amsterdam
Stadskrant Haarlem


Kuipers tekst en training werkt samen met communicatietrainers, tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers.

Bij omvangrijke communicatieadvies- en trainingstrajecten of in het geval van parallelle groepen zijn als tekstschrijver c.q. cotrainer beschikbaar:
- Jessie van den Broek, Tekst en redactie;
- Wietske Blokker, Tekst, training en redactie;
- Alex Mous, Tekstrelaxed.

 

   Irene Kuipers

    Jessie van den Broek

   Wietske Blokker

   Alex Mous