Kuipers tekst en training Communicatie- en tekstbureau voor sterke concepten en doeltreffende middelen. Training:Praktische schrijftrainingen: beter, sneller en met meer plezier leren schrijven Tekstproductie: Voor doeltreffende en lezersgerichte teksten Optimalisering van bedrijfsprocessen via - standaardcorrespondentie - formats - taalhuisstijl Schrijftrainingen voor startende en gevestigde ondernemers: folders en webteksten schrijven voor het eigen bedrijf. In-company schrijftrainingen voor bedrijven, overheden en de non-profitsector. Individuele schrijfcoaching voor ondernemers, medewerkers en particulieren. Tekstwerk: schrijven, redigeren, corrigeren. Standaardcorrespondentie en formats: analyseren, (her)schrijven. Taalhuisstijl: ontwikkelen en implementeren. Kuipers tekst en training (1994) is een trainings- en adviesbureau voor schriftelijke communicatie. Na haar studie Nederlandse taal- en Letterkunde (UvA) was Irene Kuipers geruime tijd werkzaam als docent Nederlands in het voortgezet en hoger onderwijs. Sinds 1987 werkt zij als tekstschrijver, trainer en adviseur voor overheid, bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Daarnaast begeleidt zij startende, doorstartende en gevestigde ondernemers bij het schrijven van teksten voor hun bedrijf. Kuipers tekst en training werkt samen met professionele communicatietrainers, tekstschrijvers, redacteuren en vormgevers. Verder onderhoudt zij goede contacten met organisaties die startende ondernemers adviseren en begeleiden, zoals STEW en de Ondernemershuizen in Amsterdam. Een eigen bedrijf? Schrijf zelf uw teksten voor web of folder Veel startende en gevestigde ondernemers namen de uitdaging aan. Zij - volgden 4 dagdelen schrijftraining - maakten 5 gerichte huiswerkopdrachten - kregen veel tekstcommentaar - lieten de eindredactie aan de trainer over en sloten de training af met de verlangde tekst Kuipers tekst en training E info@kuiperstekstentraining.nl W www.kuiperstekstentraining.nl
 www.kuiperstekstentraining.nl
 www.kuiperstekstentraining.nl


Open trainingen

Voor startende en gevestigde ondernemers

Voor uw bedrijf heeft u krachtige webteksten of een bedrijfsfolder nodig: bondig, wervend en foutloos. Hoe pakt u dat aan? Uitbesteden kost geld en uitstellen is niet verstandig. Waarom schrijft u uw folder of webteksten niet zelf?


Schrijven voor je bedrijf is een schrijftraining met een tastbaar eindresultaat. In een kleine groep ondernemers leert u wervende teksten te schrijven. Tussen de vier bijeenkomsten in werkt u systematisch aan uw web- of foldertekst. Daartoe krijgt u vijf huiswerkopdrachten die elk op een ander tekstaspect gericht zijn. Op iedere opdracht ontvangt u uitgebreid, deskundig en inspirerend tekstcommentaar per e-mail (schrijfcoaching). Ook uw medecursisten geven u waardevolle feedback. Aan het eind van de training is uw tekst in concept klaar. De trainer doet de eindredactie.
Meer info: Schrijven voor je bedrijf (pdf)


Schrijfcoaching per e-mail is een volledig op toegesneden individueel traject. Wilt u beter, vlotter en doelmatiger leren schrijven zonder een schrijfcursus te volgen, of heeft u advies nodig bij het schrijven van een bepaalde tekst? Geef u dan op voor individuele schrijfcoaching per e-mail.

Meer info: Schrijfcoaching

 Voorwaarden:

  • een redelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • een helder beeld van uw doelgroep en uw diensten of producten

Duur: 4 dagdelen
Looptijd: 7 weken
Deelnemers: 6
Prijs: op aanvraag

Inclusief:

  • 5x individuele schrijfcoaching
  • de eindredactie van uw tekst
  • een cursusmap als naslagwerk